View Full Version : Na izbornoj kampanji Jean Marie Le Pena prodavane majce Mladica i Karadjica
The Serb
11-14-2006, 03:51 AM
Na izbornoj kampanji u francuskoj kandidata Jean Marie Le Pena prodavane majce Mladica i Karadjica ...
Covek je izjavio da se oduvek pricalo za ljude muslimane sa kosova termom Albanci sa Kosova, sto je jasno odakle su i gde treba da idu ako su nezadovoljni u Srbiji ... Le Pen je opomenuo da isto može da se desi u francuskoj i kao primer naveo ...
„Francuzi danas u stupaju u brak sa Belgijancima, i zamislite da jedan dan Belgijanci postanu vecina na severu i zatraže nezavisnost? zar bi mi to trebali da prihvatimo? Bez da govorim da nam opasnost nisu Belgijanci već neki drugi ... ”
Rekao je ako dodje na vlast salje vise vojske na Kosovo da cuvaju Srpsku provenciju i integritet Srbije...
deo reportaze sa TF1
http://videos.tf1.fr/video/dernieres_videos/#
http://tf1.lci.fr/infos/jt/0,,3354688,00-pen-confiant-pour-presidentielle-.html
http://videos.tf1.fr/video/news/france/
VAMPIR
11-14-2006, 10:33 AM
Od kada Srbi prezime Karadžić pišu kao Karadjić?
skalle
11-14-2006, 12:09 PM
Ja se sjecam kad su extremni navijaci Marseilla,ultra-nacionalisti,imali ogromnu sliku Seselja na tribinama.
Ace Rimmer
11-14-2006, 06:22 PM
Ja se sjecam kad su extremni navijaci Marseilla,ultra-nacionalisti,imali ogromnu sliku Seselja na tribinama.
Lol, Arapi.
Cortes
11-15-2006, 08:50 AM
Lol, Arapi.
:rofl: Upravo tako!
Bio sam u Barceloni na početku ljeta,i imali smo kratku stanku u Marseilleu,to je strašno,taj grad je zaražen,kao da si u nekom od gradova u Magrebu što se stanovnika tiče.
U Marseilleu ne postoje etnički Francuzi,1/3 čine Arapi/Berberi,a ostatak raznorazni došljaci koji su se doduše manje ili više asimilirali,Španjolci,Portugalci.Talijani,Armenci,Grci...
Puno je i Azijata,a ne fali ni ortodoksnih Židova.
VAMPIR
11-15-2006, 11:07 AM
Rekao je ako dodje na vlast salje vise vojske na Kosovo da cuvaju Srpsku provenciju i integritet Srbije.
Nažalost, mislim da je u pitanju politička propaganda. Hvata desničare na ''romantiku''....
Ace Rimmer
11-15-2006, 03:52 PM
:rofl: Upravo tako!
Bio sam u Barceloni na početku ljeta,i imali smo kratku stanku u Marseilleu,to je strašno,taj grad je zaražen,kao da si u nekom od gradova u Magrebu što se stanovnika tiče.
U Marseilleu ne postoje etnički Francuzi,1/3 čine Arapi/Berberi,a ostatak raznorazni došljaci koji su se doduše manje ili više asimilirali,Španjolci,Portugalci.Talijani,Armenci,Grci...
Puno je i Azijata,a ne fali ni ortodoksnih Židova.
Stariji lik iz ulice je bija '87 na utakmici kupa UEFA Olympique - Hajduk u Marseilleu s Torcidom,
i već tada nam je priča ovo što ti govoriš, i to je isto tvrdija i za navijače OM-a, Arapi!
The Serb
11-16-2006, 01:17 AM
Lol, Arapi.
Da, muslimanske arapske camuge ce da nose slike Seselja Karadzica i Mladica :rofl:
Mozda su i ovi NS Lazio navijaci iz Rima arapi:)
http://news.bbc.co.uk/olmedia/625000/images/_628973_lazioarkan300.jpg
Pun si pameti kao govno vitamina, kukala ti mater sto te rodila takvog retardiranog.
Fracuski NS ljudi i patriote podrzavaju Mladica Seselja i Karadzic so deal with it asswipe :thanks:
The Serb
11-16-2006, 01:18 AM
Od kada Srbi prezime Karadžić pišu kao Karadjić?
Da greska copypasteovano na brzinu sa SRS foruma
VAMPIR
11-16-2006, 11:40 AM
Da greska copypasteovano na brzinu sa SRS foruma
OK. A ja te pozivam junačino da javno napišeš one gadosti što mi pišeš u reputaciju. Ajde, da i ostali vide kako me nazivaš i što mi poručuješ, junačino.
nakazu jedan smrdljivi bolje brini o svom kriminalcu i profiteru Djukanovicu. Ratko i radovan su dali sve za narod i nezasluzuju da ih bezvredne gnjide i olos napada, jebo ti pas mater siptarsku!
Crna Gora je nase dvoriste picka ti materina siptarsko ciganska.
Evo, ovo vam je The Serb!!! Bez ikakvog nivoa, kulture, pameti, pismenosti... Ma nije ni bitno...
VAMPIR
11-16-2006, 02:55 PM
U prilog civilizaciji...:nuts: :nuts: :nuts: Komentar nije potreban.
Даме и господо,
Пре неку годину је било једно веома опсежно, стручно перфектно изведено и апсолутно коректно по свему испитивање јавног мнења јуноша (стара српска реч за омладину) и адолесцената (пубертетлија) како би се видело на какав начи ти млади људи резонују гледајући на политичка догађања, створене стереотипе о себи и другима, те како и какав би желели да виде свет око себе. На питање шта би желели, наравно када би то могли и остварити, постати велика већина испитаника је написала СРБИН. У више од четвртине испитаника који су написали име тог ИСКОНСКОГ, БОГОНОСНОГ и ЧЕСТИТОГ народа стајало је, готово идентично код свих, образложење:
СРБИН ЈЕ УВЕК БИЛО ТЕШКО ПОСТАТИ, А ЈОШ ТЕЖЕ ЧЕСТИТ, ХРАБАР и ПРАВЕДАН ОСТАТИ И ОПСТАТИ. ДА НИЈЕ ТАКО СРБА БИ БИЛО ВИШЕ НЕГО РУСА, ЈЕР СУ СТАРИЈИ НАРОД ОД ЊИХ.
Занимљиво је напоменути да скоро двотрећинска већина испитаника осећају велики пораст фашизма, клерикализма, социјалне неједнакости, развратности (поготово хомосексуализма којега пропагира и преферира Ватикан), сотонизма и неправичности и да готово сви сматрају
ДА ЈЕДИНО СРБИ МОГУ ДА СЕ УХВАТЕ У КОШТАЦ И ПОБЕДЕ ТЕ НАСТАЛЕ АБНОРМАЛНОСТИ У СВЕТУ.
Млади Немци и Немице такође наглашавају да је јачање ватиканске моћи и утицаја, исламски фундаментализам и најгори облик тероризма повезан са тим богохулницима, а нарочито глобализам, који разумеју као нешто најстршније што се је човечанству уопште могло догодити, толико кукавица, педера и ватиканских скутољуба воде и предводе „своје” државе да је то, заиста, страшно, НАЈВЕЋА ПРЕТЊА ЧОВЕЧАНСТВУ. Из свега овога што сам овако на брзину срочио је видљиво да видљивије не може бити, да је:
VIR VERE SERBUS, VIR FORTIS ! – ПРАВИ СРБИН, ПРАВИ ЈУНАК !
Поносимо се тиме што (је)смо – С Р Б И, браћо и сестре !
Крстан Ђ. Ковјенић
P.S.
Браћо Срби и сестре Српкиње,
Да останемо управо овакви каквим нас види будућност Немачке потребно је, сви без изузетка,
ИЗАЋИ НА ИЗБОРЕ 21. 01. 2007. И ГЛАСАТИ ЗА СРПСКУ РАДИКАЛНУ СТРАНКУ,
јер то је једини спас за СРПСТВО и ХРИСТОВУ ВЕРУ ПРАВОСЛАВНУ И МАЈКУ СРБИЈУ. Покажимо и докажимо ДОС-манлијама, а нарочито србомрзим жутим хијенама БОРИСА ТАДИЋА – ФРАНЦЕТИЋА (код Срба и Српкиња ће по злу остати упамћен као издајник, криминалац и развратник под именом БОБИ ТАЋИ ПЕДЕРОВИЋ)
1. ДА ЋЕМО НАСТАВИТИ ТРАДИЦИЈУ ПРЕДАКА СВОЈИХ,
2. ДА ЋЕМО САЧУВАТИ ОТАЏБИНУ КОЈУ НАМ ОНИ ОСТАВИШЕ И
3. ДА ЋЕМО УЧИНУТИ СВЕ ДА НАС СЕ ПОТОМЦИ НАШИ НЕ ПОСТИДЕ !
ДОС-манлије, потурице, (не)мило-дупљани, усташе и потомци Ђорђа Манијака (погани арбанаси) нека се коте на нечијој другој земљи, клајању до миле воље турском алаху и арлаучу на свом марвињском језуку, но морају утувити да је СРБИЈА СВЕТА ЗЕМЉА СРБИНОВА СВЕТИЊА НАД СВЕТИЊАМА КОЈА ЈЕ САСТАВНИ ДЕО ДУШЕ СРБИНОВЕ !
СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА није само политичка странка, већ СВЕСРПСКИ ПОКРЕТ ЗА СПАС СРПСТВА, ПРАВОСЛАВЉА И ОТАЏБИНЕ. НАШ ГЛАС ЗА ТЕ И ТАКВЕ ПРИНЦЕЗЕ И ВИТЕЗОВЕ НЕБЕСКОГ НАРОДА СРПСКОГ ЈЕ НЕШТО НАЈМАЊЕ ШТО МОЖЕМО ДА УЧИНИМО ЗА СЕБЕ, СВОЈ НАРОД, ХРИСТОВУ ВЕРУ И МАЈКУ ОТАЏБИНУ.
Ace Rimmer
11-16-2006, 06:37 PM
Da, muslimanske arapske camuge ce da nose slike Seselja Karadzica i Mladica :rofl:
Očito.Ti reče da OM navijači nose slike Šešelja, Karađžića i Mladića.
Navijači OM= Arapi.
Dakle da,muslimanske arapske camuge ce da nose slike Seselja Karadzica i Mladica
Mozda su i ovi NS Lazio navijaci iz Rima arapi:)
? Kako ti to pomaže u slučaju navijača OMa?
The Serb
11-23-2006, 10:02 AM
OK. A ja te pozivam junačino da javno napišeš one gadosti što mi pišeš u reputaciju. Ajde, da i ostali vide kako me nazivaš i što mi poručuješ, junačino.
Evo, ovo vam je The Serb!!! Bez ikakvog nivoa, kulture, pameti, pismenosti... Ma nije ni bitno...
:nopity:
Prvo PM i rep su privatna stvar i boli nekog kurac sta ljudi pisu, kad bih ja pokazivao sta mi je slao tvoj drugar Zvaci.....
Ja sam narodni covek i koristim narodni recnik, inace za takve kao sto si ti i to su suvise blage reci, vas treba usranom motkom pa u glavu, ili da se opametite ili da vas ne bude, trece nema.
Vidim da si postao mod pa me mozes banovati ako ti to da zadovoljstvo izvoli, ja ti sad otvoreno kazem opet da si jedno veliko govno jedna obicna nula, bez casti, ponosa i obraza, prodao bi svoju rodjenu majku za sacicu jevrejskih dolara. Vise cenim jednog otvorenog neprijatelja kao sto je ovaj ustaski degenerik Zvaci jer ipak veruje u nesto i ide do kraja dok vi prevrtljive pokvarene fukare, sinovi bivsih komunista danasnjih 'demokrata' nemate ni trunke ponosa niti postoji nesto za sta ste spremni na zrtvu, vi ste obicne jajare lopovi i profiteri koji gledaju samo sopstvenu guzicu, vi ste zivi lesevi i odavno ste duhovno mrtvi, trulez obican.
VAMPIR
11-23-2006, 10:21 AM
Vidim da si postao mod pa me mozes banovati ako ti to da zadovoljstvo izvoli, ja ti sad otvoreno kazem opet da si jedno veliko govno jedna obicna nula, bez casti, ponosa i obraza, prodao bi svoju rodjenu majku za sacicu jevrejskih dolara. Vise cenim jednog otvorenog neprijatelja kao sto je ovaj ustaski degenerik Zvaci jer ipak veruje u nesto i ide do kraja dok vi prevrtljive pokvarene fukare, sinovi bivsih komunista danasnjih 'demokrata' nemate ni trunke ponosa niti postoji nesto za sta ste spremni na zrtvu, vi ste obicne jajare lopovi i profiteri koji gledaju samo sopstvenu guzicu, vi ste zivi lesevi i odavno ste duhovno mrtvi, trulez obican.
Jedino što znam je da sam se protiv bilo kakve zajednice sa vama borio, i uvijek ću se borit svim srcem i snagom koju imam dok mi se to. Bogu hvala, nije ostvarilo! :nopity:
A vidiš, Srbo, uvijek postoje samo dvije vrste : poraženi i pobjednici... Vi ste konstantno ovi prvi... Jer nemate ni ljudskosti, ni poštenja ni zahvalnosti, ni obraza ni pameti, pa vam tako i Bog pomaže. Nezahvalni na bilo što, gramzivi na tuđe... pa što očekujete? I od koga očekujete? Od onih koji su jednom svoju državu žrtvovali za spas vašeg roda, a vi vratili kako ste vratili? No no....
dimitrije
11-23-2006, 12:52 PM
Jedino što znam je da sam se protiv bilo kakve zajednice sa vama borio, i uvijek ću se borit svim srcem i snagom koju imam dok mi se to. Bogu hvala, nije ostvarilo! :nopity:
A vidiš, Srbo, uvijek postoje samo dvije vrste : poraženi i pobjednici... Vi ste konstantno ovi prvi... Jer nemate ni ljudskosti, ni poštenja ni zahvalnosti, ni obraza ni pameti, pa vam tako i Bog pomaže. Nezahvalni na bilo što, gramzivi na tuđe... pa što očekujete? I od koga očekujete? Od onih koji su jednom svoju državu žrtvovali za spas vašeg roda, a vi vratili kako ste vratili? No no....
Mozda i jesmo cesto ovi drugi ali to je zbog nase snage da se suprostavimo svakome nikada nismo bili konjusari
Zanima me koji to vi?Mislis li na onih par desetina hiljada ispranih mozgova sto masu crvenim zastavama jefitno uradjenim u Kini,onima sto veruju siptarskoj besi
Parodija kakav narod:rofl: onaj koji pozdravlja turske zastave na svadbi u Baru a ujedno se poziva na Njegosa srpskoga
The Serb
11-24-2006, 02:49 AM
Zanima me koji to vi?Mislis li na onih par desetina hiljada ispranih mozgova sto masu crvenim zastavama jefitno uradjenim u Kini,onima sto veruju siptarskoj besi
Parodija kakav narod:rofl: onaj koji pozdravlja turske zastave na svadbi u Baru a ujedno se poziva na Njegosa srpskoga
Bas tako, ima tu dosta mongrila cigana i ustasa. Ako su oni crnogorci ja sam marsovac. Ta skupina sljama nema veze sa crnom gorom oni samo 'zive' parazitski na toj srpskoj teritoriji. Ako svinja oprasi prase u stali ono nemoze da bude konj. Ko nije srbin ne moze da bude crnogorac.
Watzy
11-24-2006, 04:41 AM
Prvo PM i rep su privatna stvar i boli nekog kurac sta ljudi pisu
Haha kakav um! Već vidim da ćeš opet šetati. :rofl: :thanks:
kad bih ja pokazivao sta mi je slao tvoj drugar Zvaci.....
Ma hajde, pokaži! Da imaš nešto od mene već bi skvićao s time kao zaklana svinja.
Prijetnje i uvrede članova obitelji preko PM-a i rep-a se izrijekom smatraju zlorabom. Osoblje želi da ti se na to skrene pažnju prije sljedećeg šutiranja.
VAMPIR
11-24-2006, 09:39 AM
Bas tako, ima tu dosta mongrila cigana i ustasa. Ako su oni crnogorci ja sam marsovac. Ta skupina sljama nema veze sa crnom gorom oni samo 'zive' parazitski na toj srpskoj teritoriji. Ako svinja oprasi prase u stali ono nemoze da bude konj. Ko nije srbin ne moze da bude crnogorac.
:nuts: ... :rofl: :rofl: :rofl:
Mozda i jesmo cesto ovi drugi ali to je zbog nase snage da se suprostavimo svakome nikada nismo bili konjusari
Parodija kakav narod onaj koji pozdravlja turske zastave na svadbi u Baru a ujedno se poziva na Njegosa srpskoga
Ono što vi mislite da jeste, ne mora biti tako.... Čak vam matematika ( i to ne ona viša, već ona 2+2=4 ) svakodnevnih događanja pokazuje da ste mnogo češće u krivu, a vi nikako da se opametite. Još ne mogu da vjerujem kako se ponašate.
The Serb
11-26-2006, 01:32 AM
[QUOTE]Ma hajde, pokaži! Da imaš nešto od mene već bi skvićao s time kao zaklana svinja.
Turčine, Turčine, napuši se kurčine!
Jos na staroj Phori sta si nam sve slao, kakve bolesne poruke,bljuvotine saljes i na Stormfrontu pod nikom Pandur gde si registrovan samo da bi pretio srpskim clanovima preko pm i repa.
Prijetnje i uvrede članova obitelji preko PM-a i rep-a se izrijekom smatraju zlorabom. Osoblje želi da ti se na to skrene pažnju prije sljedećeg šutiranja.
Ma nemoj...
Onda bi ti odavno vec izleteo sa svih foruma ukljucujuci i Phoru.
dimitrije
11-26-2006, 01:08 PM
Haha kakav um! Već vidim da ćeš opet šetati. :rofl: :thanks:
Ma hajde, pokaži! Da imaš nešto od mene već bi skvićao s time kao zaklana svinja.
Sta kao nisu mu slao sliku sa odsecenom srpskom glavom i nekom glupom pesmom
I ako je zabranjeno slanje gluposti onda ôpomeni tvog saveznika bajlozija koji neprestano salje gadosti
Watzy
11-26-2006, 03:22 PM
[QUOTE]Turčine, Turčine, napuši se kurčine!
Jos na staroj Phori sta si nam sve slao, kakve bolesne poruke,bljuvotine saljes
Zar nemaš ništa bolje nego neko citat nekog lanjskog snijega za kojeg nemaš screenshot s datumom i imenom threada? Takovih vaših starih quotova Gromovnik vjerojatno ima na bacanje, budući da ih je skupljao - za što ste u ostalom i prošli puta izletjeli. :rolleyes:
i na Stormfrontu pod nikom Pandur gde si registrovan samo da bi pretio srpskim clanovima preko pm i repa.
Što članstvo i osoblje piše po drugim forumima nije naša briga.
Ma nemoj...
Onda bi ti odavno vec izleteo sa svih foruma ukljucujuci i Phoru.
Vjeruj ili ne, upozoren si - moj je posao gotov.
@dimitrije
Sta kao nisu mu slao sliku sa odsecenom srpskom glavom i nekom glupom pesmom
Svakako - na stormfrontu.
I ako je zabranjeno slanje gluposti onda ôpomeni tvog saveznika bajlozija koji neprestano salje gadosti
Balkaniziraš. Poznavajući vas delije, siguran sam da mu niste ostali dužni.
vBulletin, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.