PDA

View Full Version : Serbian tourism thread

VAMPIR
11-23-2006, 11:16 AM
http://www.serbia-tourism.org/index_e.php

dimitrije
11-23-2006, 01:20 PM
Zasto ovaj glupi sjat postavljen kao lepljiva stranica dok je stranica naseg starog moda gospodina Banata uklonjena?

Watzy
11-23-2006, 02:19 PM
http://www.serbia-tourism.org/index_e.php

Oho, vidim da site sadržava i vinske rute. :)

Vojvodina je blizu, možda tamo skoknem degustirati mađarsko vino.

dimitrije
11-23-2006, 08:40 PM
Oho, vidim da site sadržava i vinske rute. :)

Vojvodina je blizu, možda tamo skoknem degustirati mađarsko vino.
Evo pozivam te ja da budes moj gost,naucicu te da sviras gusle :welcome:

The Serb
11-24-2006, 02:53 AM
Zasto ovaj glupi sjat postavljen kao lepljiva stranica dok je stranica naseg starog moda gospodina Banata uklonjena?

Gde je Banat? I zasto su stavili ovog mongrila da bude srpski mod? Sigurno je maslo Gromovnika.:(

VAMPIR
11-24-2006, 09:24 AM
Gde je Banat? I zasto su stavili ovog mongrila da bude srpski mod? Sigurno je maslo Gromovnika.:(
Nema veze s Gromovnikom, nisu vam Hrvati za sve krivi...:D Jednostavno, zahvaljujući ''mongrilu'':rofl: srpska sekcija je još uvijek živa...
Kao mod biću fer i korektan prema vama dvojici, koji još uvijek dolazite ovdje pa ću vas pitati što želite kao sticky thread?

Edzamon
12-05-2006, 01:32 PM
Ajde, ajde, ne moramo bas vazda da se svadjamo, mada i to je dokaz da smo braca, sto bi rekao poznati crnogorski pjesnik J.Brkovic. :)

Curchija
09-30-2007, 02:30 PM
I to je ok, kao reklama: Dodjite u Srbiju da se svadjamo, e u tom slucaju ne gledamo ni rasu ni nacionalnost ni vjeru, niti postoji bilo kakav oblik diskriminacije, dodjite jer mi se NAJbolje svadjamo! Jednostavno turizam ce da cvijeta, sto smo rasno i nacionalno blizi to cemo se bolje svadjati, pa tako najveci priliv moci cemo da ocekujemo iz zemalja regiona, sto Crnogorci Srba na primorju, tako i Srbi jos bolji priliv Crnogoraca u Beograd kao dva najveca turisticka centra u regionu... Sjajno momci, ni Coca-Cola-in tim se nebi ovoga dosjetio...