View Full Version : Pijani Rus traktorom prešao granicu
VAMPIR
12-12-2006, 05:51 PM
Ukrajinska policija uhapsila je u ponedeljak jednog ruskog državljanina koji je mrtav pijan ilegalno prešao granicu na svom traktoru, javila je novinska agencija Interfaks. Incident se dogodio u ukrajinskoj oblasti Sumi gde su ukrajinski graničari spazili sa ruske strane traktor koji se, sve vreme orući zemlju, polako približavao međunarodnoj granici. Mogli su, takođe, da vide dvojicu Rusa kako trče iza traktora T-140, koji se posle izvesnog vremena zaglavio nekoliko stotina metara unutar ukrajinske teritorije. U međuvremenu je pozvan vod ukrajinske policije da interveniše. Dvojica Rusa koji su trčali za traktorom stigli su do vozila gotovo istovremeno kada i policija. Vozač traktora je bio nepovređen, ali „u teškom pijanom stanju”. Policija nije mogla odmah da ga ispituje jer je po hapšenju izgubio svest. Ukrajinska policija je pustila dvojicu ruskih zemljoradnika nakon što im je uručila kaznu za ilegalan prelazak granice, a traktor je konfiskovan i predat ukrajinskoj carini. (Tanjug)
VAMPIR
12-12-2006, 05:52 PM
Kako je ovom čovjeku život lijep. Puca njemu k..ac za državne granice...
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Ovoga momenta bih se mijenja s njim!!! Bez razmišljanja!!!
Edzamon
12-13-2006, 12:21 PM
:( Kako je ovom čovjeku život lijep. Puca njemu k..ac za državne granice...
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Ovoga momenta bih se mijenja s njim!!! Bez razmišljanja!!!
:rofl: Stvarno sprdnja.
E moj cernobog, potpuno te razumijem. Mi sa ovim nasim pasosom ne mozemo ni guzicu da mrdnemo bez vize. To je tako bijedno, tako frustrirajuce da je to sprdnja! :(
Jedine evropske zemlje u koje mozemo sa ovim nasim jugoslovenskim pasosom da udjemo su: Hrvatska, Bugarska, Bosna, Albanija Makedonija. (I turska, mada to nije evropska zemlja) I to je sve :( Mos li da zamislis to...
Mi smo mala zemlja, 600 000 ne mozemo nikog ugrozit sa imigracijom ni nista, al opet nas karaju u bulju... Placamo danak za ovih zadnjih 15 godina pametne politike, neka neka tako nam i treba kad smo narod idiota....
vBulletin, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.