View Full Version : Imigracija - za ili protiv ?
Watzy
03-07-2007, 07:42 PM
Pool je za nazočne Hrvate, stoga je javan kako bi se mogli izdvojiti glasovi nehrvata i jasno utvrditi NAŠA VOLJA !
Jebivjetar
03-07-2007, 07:54 PM
Opcija četri.
Jedinu imigraciju koju bih tolerirao su pojedinačni slučajevi Europljana čiji bi se potomci ionako u 2 ili 3 generacije u potpunosti asimilirali.
PS. Anketa nije javna. Neka to netko sredi.
Slavic Enforcer
03-07-2007, 08:01 PM
Ja sam za doseljenje iz svih ne-crnackih zemalja, ali pod uslovom da osoba prije nego sto se naseli zna dovoljno hrvatski i ne pripada ni jednoj crkvi.
Zabranio bih svim postojecim crkvama tj. sektama rad i stvorio jedno Hrvatsko drustvo u kojem se svi smatraju bracom i sestrama i pomazu si medjusobno.
Nesto kao Scientology, ali bez "boga" (tko hoce nek vjeruje u njega, ali ne smije drugima ispirati mozak), strogo hrvatsko, u ruci drzave i sa socijalistickim samoupravljanjem.
Pozdrav!
VAMPIR
03-07-2007, 08:26 PM
Evo da i ja dam skromni doprinos. Opcija četiri: Hrvatska Hrvatima!!! Uz jako izraženo pravilo reciprociteta, nadam se da ćemo to uspjet ostvarit.
Bez trunke ironije.
Watzy
03-08-2007, 01:47 AM
Uz jako izraženo pravilo reciprociteta, nadam se da ćemo to uspjet ostvarit.
Da, tako nešto zaista treba moći ostvariti...tko će zaustaviti tu bujicu Hrvata koji emigriraju u Sanđak ili Keniju. :duh: :rofl:
Predpostavljam da se ovo tvoje odnosi na maltretiranje starosjedilačkog življa u Bosni, 'srbiji' ili Montenegru. I tu sam za načelo reprociteta - ne zub za zub, već zub za glavu.
Watzy
03-08-2007, 01:54 AM
PS. Anketa nije javna. Neka to netko sredi.
Nemam pristup pool-u možda bi Grom mogao editirati opcije?
slobodagovora
03-08-2007, 12:48 PM
Hrvatska Hrvatima
moram reći da ne ubrajam sve Hrvate u Hrvate, ima ih koji jesu Hrvati ali su mentalno anti hrvatski orjentirana gamad, meni osobno gori od zmija, štakora, virusa, ma gori čak i od srba
a osobno znam neke koji su slovačkog, mađarskog, slovenskog porijekla a više
vole ovu državu od neke gamadi koji su čisti Hrvati
Ace Rimmer
03-08-2007, 01:25 PM
Nemam pristup pool-u možda bi Grom mogao editirati opcije?
Nemoze se nista po pitanju javnog glasanja uciniti.
Watzy
03-08-2007, 01:26 PM
Hrvatska Hrvatima
moram reći da ne ubrajam sve Hrvate u Hrvate, ima ih koji jesu Hrvati ali su mentalno anti hrvatski orjentirana gamad, meni osobno gori od zmija, štakora, virusa, ma gori čak i od srba
a osobno znam neke koji su slovačkog, mađarskog, slovenskog porijekla a više
vole ovu državu od neke gamadi koji su čisti Hrvati
To u svakom slučaju. NDH je čak priznavala status "počasnih Arijaca" zaslužnim ex-"srbima" i ex-židovima iz redova Austro-Ugarskih oficira, domobrana i ustaša koji su još ranije prešli na katoličanstvo i radili za našu stvar u vrijeme kada je to bilo opasno raditi, a anti-Hrvatsku gamad među Hrvatima slala u Jasenovac. Mislim da je to jedan lijepi primjer kako država može biti i rasna i pravedna u isto vrijeme.
slobodagovora
03-08-2007, 01:40 PM
To u svakom slučaju. NDH je čak priznavala status "počasnih Arijaca" zaslužnim ex-"srbima" i ex-židovima iz redova Austro-Ugarskih oficira, domobrana i ustaša koji su još ranije prešli na katoličanstvo i radili za našu stvar u vrijeme kada je to bilo opasno raditi, a anti-Hrvatsku gamad među Hrvatima slala u Jasenovac. Mislim da je to jedan lijepi primjer kako država može biti i rasna i pravedna u isto vrijeme.
treba i danas tako, i ne smije se dozvoliti Hrvatima koji su anti hrvatska gamadi da odu u emigraciju, ne smije ih se protjerati nego fino pred zid i točka.
Zabranio bih svim postojecim crkvama tj. sektama rad i stvorio jedno Hrvatsko drustvo u kojem se svi smatraju bracom i sestrama i pomazu si medjusobno.
To,Boro!
strogo hrvatsko, u ruci drzave i sa...
Nacionalsocijalizmom.
Edzamon
04-02-2007, 12:50 PM
To,Boro!
Nacionalsocijalizmom.
Ujo je kralj! :viking: :viking: :)
Watzy
04-03-2007, 11:28 AM
Hrvatska Hrvatima! - 11 http://smileyjungle.com/smilies/violent8.gif
Podržavam samo imigraciju iz bivših republika SFRJ - 2 :surrender:
http://www.clicksmilies.com/s1106/spezial/Fool/appl.gifhttp://www.clicksmilies.com/s0105/ernaehrung/food-smiley-004.gif
vBulletin, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.