PDA

View Full Version : watzieva nemoc

Edzamon
03-15-2007, 12:31 PM
Ne znam jesu li ostali calnovi foruma primjetili, ali kad kod se zapocne neka debata na phora hrvatska, a u raspravu su ukljuceni watzy protiv cernoboga, ili watzy protiv zveka, watzy uvijek zatvori temu, dajuci neki komentar u kojem pokusava (pateticno i nemocno doduse :) ) da opravda sebe i svoje stanoviste.
Koristi lik svoje moderatorske moci jer nije u stanju da se nosi u debatama sa cernobogom ili zvekom, nego samo gasi, brise i zatvara.
:nopity:
watzy, interesuje me kad se pogledas u ogledalo ponekad, jel ti se smuci sto vidis tamo? :rofl: :rofl:

skalle
03-15-2007, 01:00 PM
Ne bih ga bas toliko ostrim rijecima osudio,ali sam od samog starta primijetio da je bilo koja diskusija sa njim ili The Serbom obicno i beskorisno trosenje energije,tako da se nijesam ni uplicao u iste.

Zvek_Zivi_Cetinjanin
03-16-2007, 01:55 PM
On je jedna osoba koja svoju nesposobnost krije iza maloumnog fasistickoga ideala :deadhorse: ...zato i zatvara teme dok ne izkopira odogovor sa tudjijeh postova ! Mne je samo izuzetno za sto takvi ... sa svojijem nacistickijem idjeama zagovaraju nepismene i neuke ljudje i prave to sto se pravilo na teritoriju bivse YU ! Znaci samo ignorisat takve edited by CERNOBOG : flames out !

VAMPIR
03-17-2007, 08:46 PM
Slazem se da je u pitanju cista opstrukcija, veoma cesto. Mrznja nije upitna. Samo ignorisati, to je odgovor.

Jebivjetar
03-18-2007, 02:46 AM
Ma joj... Možete se vi ne slagati s njim i mrziti da koliko hoćete, ali Watzya on je odličan flamer htjeli vi to priznati ili ne. :)

Zvek_Zivi_Cetinjanin
03-18-2007, 08:01 AM
Vidis pro partija da je on sad odje odma bi ti reka e si nepismen i da mi neznamo rvacki ,"flamer" za nas je strana nerazumljiva rijec :thanks:
Dalje mi Crnogorci ne samo da ne mrzimo nikoga vec nijesmo krvlju zadojeni ka poneki clanovi sajta !

Watzy
03-19-2007, 09:46 PM
Wow! A thread dedicated to me ??? I didn't realized I'm so popular in this place representing overly masculine parts of our jolly peninsula. :D

:thanks:
e si nepismen

Is that Torlakian or Macedonian? Speak up friend, you dont make any sense! :confused: :D

skalle
03-20-2007, 07:44 AM
Istina. Covjek ne zasluzuje da mu posvetimo paznju,a mi mu dadosmo cijelu jednu temu. Ali,kad smo vec tu: Vaci,jesi li znao da citanje knjiga ima pozitivan uticaj na toleranciju i empatiju prema strancima? Problem netolerancije imaju ovdje u Svedskoj i jedno svjeze istrazivanje koje je sproveo institut SOM pri Göteborgskom univerzitetu pokazuje sljedece:

-medju ljudima koji citaju knjige,37% njih je netrpeljivo prema stranim narodima i nacijama.

-dok medju onima koji ne citaju nikako ili jako rijetko je taj procenat 66%.

Istrazitelji sa univerziteta su izveli zakljucak da citanje utice pozitivno na rasnu trpeljivost.

Vaci,ne moras mi ni odgovorit u koju kategoriju spadas.

Zvek_Zivi_Cetinjanin
03-20-2007, 10:49 AM
Skale posto ja zivim u komsilak tome fakultetu mogu ti se pofalit da oni bravi kojima mjerilo uspjeha se bazira na boji koze zemlje iz koje dolaze su intelegentni na nivo amebe :rofl: :rofl: i jedino mogu otvorit sis kebab ili im je najjaci uspjeh nac posa ka städare ahhahahahahahahahah !

VAMPIR
03-21-2007, 02:56 PM
Istina. Covjek ne zasluzuje da mu posvetimo paznju,a mi mu dadosmo cijelu jednu temu. Ali,kad smo vec tu: Vaci,jesi li znao da citanje knjiga ima pozitivan uticaj na toleranciju i empatiju prema strancima? Problem netolerancije imaju ovdje u Svedskoj i jedno svjeze istrazivanje koje je sproveo institut SOM pri Göteborgskom univerzitetu pokazuje sljedece:

-medju ljudima koji citaju knjige,37% njih je netrpeljivo prema stranim narodima i nacijama.

-dok medju onima koji ne citaju nikako ili jako rijetko je taj procenat 66%.

Istrazitelji sa univerziteta su izveli zakljucak da citanje utice pozitivno na rasnu trpeljivost.

Vaci,ne moras mi ni odgovorit u koju kategoriju spadas.

Odgovor bi trebao biti slijedeći:
Skalle, to što ti pišeš samo je još jedna u nizu jevrejskih naučnih podvala poštenoj i naivnoj hrišćanskoj civilizaciji, koja, by the way, ne postoji. Naime, Jevreji su ti koji miniraju pravu nauku, poput njemačke Gelštat psihologije, koja bi dala prave rezultate... pošto ova jevrejska koju koristimo danas ne daje ... :D:D:D
Takođe, veliko civilizacijsko dostignuće je opravdavati zločince, zločine, zločinačke i idiotske ideje, koje u suštini ne sadrže ništa dobro i pozitivno, ali zato predstavljaju pravu suštinu Hrišćanstva i odgovor arijanske rase sa Dinarida prljavim mongrilima, takođe sa Dinarida...:D:D:D
Oh! Kako bi Isus bio ponosan da je mogao rukovoditi nekim konc logorom! Mislim da je i malo ljubomoran što umjesto davno prevaziđene ljubavi nije svijetu poslao poruku putem knjige... mogla bi se zvati Mein Kampf... Ovako mu je trud bio uzaludan.
Kako je lijepo prvo biti član foruma Stormfront :naughty:, mislim biti beli momak :rofl::naughty: , pa zbog nedostatka ljubavi od ondašnjih članova (listom su Srbi:naughty:, koji su tamo beli, ali na the Phori su u stvari to Cigani i crnci :rofl: :rofl: :rofl: ) promijeniti ploču...:suicide:

Pored navedenog, momak zaista ima nivo.
:hurl: :hurl: :hurl:

skalle
03-21-2007, 04:00 PM
Odgovor bi trebao biti slijedeći:
Skalle, to što ti pišeš samo je još jedna u nizu jevrejskih naučnih podvala poštenoj i naivnoj hrišćanskoj civilizaciji, koja, by the way, ne postoji.

Ovo ne pricas sa predrasudama?

VAMPIR
03-21-2007, 04:50 PM
Ovo ne pricas sa predrasudama?
Ja nemam predrasuda. Samo napominjem neke kontradiktornosti kisnog covjeka...

skalle
03-21-2007, 05:21 PM
Hehehe...brat moj dobri.

Ace Rimmer
03-21-2007, 05:55 PM
Dragi ste ljudi.

Watzy
03-21-2007, 06:54 PM
Jevreji su ti koji miniraju pravu nauku, poput njemačke Gelštat psihologije, koja bi dala prave rezultate...

HA HA HA HA 'geštat'. :rofl:
http://en.wikipedia.org/wiki/Gestalt

Nisi loš za Šuvarovog đaka, eto ja ti dajem četvorku. Sedi !! :whip: :rofl:

Kako je lijepo prvo biti član foruma Stormfront, mislim biti beli momak , pa zbog nedostatka ljubavi od ondašnjih članova (listom su Srbi, koji su tamo beli, ali na the Phori su u stvari to Cigani i crnci promijeniti ploču...

:confused: :confused: :confused:

Dok smo ja i kolege s ovog foruma izjurili najmanje tuce SF-ovaca i još pet puta toliko srba ti si nasumnjivo pod nekim drugim imenom izigravao levo oko. Nije li malčice čudno što si upao ovdje tek pošto je Podgorica nalevantinčila Beograd. :rofl: ;)

Stormfrontovac biti ne mogu jer sam pro-cionistički nastrojen i prihvaćam neke Židove rasno poželjnim. Beli nacionalist nisam jer su, kao što i sam veliš srbi (i još neki :naughty: ;) ) smatrani 'belima'. U čemu sam to bitnome "promjenio ploču"? Zar sam možda nekad smatrao srbe bjelcima, pa se preokrenuh? Ili sam možda sam prije više prezirao crnce i cigane, pa sam ih odjedamput počeo cijeniti?

Mišljenje ti je vrlo linearno; stari Grci bi rekli 's pola mozga'. :rofl:

VAMPIR
03-21-2007, 07:08 PM
HA HA HA HA 'geštat'. :rofl:
http://en.wikipedia.org/wiki/Gestalt

Nisi loš za Šuvarovog đaka, eto ja ti dajem četvorku. Sedi !! :whip: :rofl:
Nije čudo što mi nisam familijaran sa pomenutim izrazom... Posjedujem i čitam samo ozbiljnu literaturu iz date oblasti... :D

:confused: :confused: :confused:

Dok smo ja i kolege s ovog foruma izjurili najmanje tuce SF-ovaca i još pet puta toliko srba ti si nasumnjivo pod nekim drugim imenom izigravao levo oko. Nije li malčice čudno što si upao ovdje tek pošto je Podgorica nalevantinčila Beograd. :rofl: ;)
Aaaaaaa.... dakle ja sam taj koji je po SF-u razmenjivao slike sa belom braćom...:rofl: :rofl: :rofl:
Oh...
A koji sam ja to bio prije ovdje? Da te podsjetim, moje prve teme se pojavljuju prije referenduma, i vezane su baš za tu tematiku.
Ti si mi prvi čestitao nezavisnost. :dance2:
Nisam sklon promjenama kursa kad me najure sa foruma... :whip:

Stormfrontovac biti ne mogu jer sam pro-cionistički nastrojen i prihvaćam neke Židove rasno poželjnim. Beli nacionalist nisam jer su, kao što i sam veliš srbi (i još neki :naughty: ;) ) smatrani 'belima'. U čemu sam to bitnome "promjenio ploču"? Zar sam možda nekad smatrao srbe bjelcima, pa se preokrenuh? Ili sam možda sam prije više prezirao crnce i cigane, pa sam ih odjedamput počeo cijeniti?
Odgovor je, NARAVNO (:rofl: :rofl: :rofl:) isti baš kao i za prethodni pasus. :rofl: :rofl: :rofl:

http://www.sexybloomers.com/gumdrop/SmileyFace.gif

Watzy
03-21-2007, 09:01 PM
Posjedujem i čitam samo ozbiljnu literaturu iz date oblasti... :D

Baš kao i svaka osoba koja se hrva sa svojom potisnutom homoseksualnosti,
pa pronalazi racionalizaciju u Freudu i pelenama.

...o ovome je već bilo negdje govora (s etno-psihološkog aspekta), zar ne, 'macane'? http://www.websmileys.com/sm/crazy/071.gif

Aaaaaaa.... dakle ja sam taj koji je po SF-u razmenjivao slike sa belom braćom

Slike bele braće su završile u fotoshopu i kod albanskih prijatelja - to bi ti već samo po sebi trebalo dovoljno reći o motivima razmjene. :)

Oh...
A koji sam ja to bio prije ovdje? Da te podsjetim, moje prve teme se pojavljuju prije referenduma, i vezane su baš za tu tematiku.

Da, kada je odcjepljenje već bilo manje-više izgledno. Zašto nismo nikad naletjeli na pro-nacionog Crnogorca prije godinu ili dvije? Nego sve sami titovci, srbi i čede. :rofl:

Ti si mi prvi čestitao nezavisnost. :dance2:

Ja naravno nisam nikad izrazio protivljenje ili kritiku u odcjepljenju CG, baš kao niti itko s Phora Hrvatske. Za hvalu nam sada ti i tvoja klika kaljate forum jugoslavenskom viktimologijom. U svakom slučaju, neka nam to posluži za pouku. :bbbat: :deadhorse:

VAMPIR
03-21-2007, 11:08 PM

...o ovome je već bilo negdje govora (s etno-psihološkog aspekta), zar ne, 'macane'? http://www.websmileys.com/sm/crazy/071.gif

Frojd i Jung su ti koji zastupaju takvu tezu, pa nije logično da neko ko bježi od potisnute homoseksualnosti nalazi spas u baš toj literaturi... :nopity:
Ali kad baš govoriš o tome, oni koji tu homoseksualnost, pogotovo s etno-psihološkog aspekta očito ne potiskuju imaju i vrlo brojna udruženja i jako posjećene sajtove te prirode, za razliku od nekih...:dance2:
Ko o čemu - KURVA O POŠTENJU.:rofl:

Slike bele braće su završile u fotoshopu i kod albanskih prijatelja - to bi ti već samo po sebi trebalo dovoljno reći o motivima razmjene. :)

PA dobro... kad je tako. Ja sam uvjeren da je drugačije bilo... Ali da ne potežemo ARHIVE. Neće bit prijatno... :D:D:D:D:D:D:D
Zato, miran i uz nogu.:whip:

Da, kada je odcjepljenje već bilo manje-više izgledno. Zašto nismo nikad naletjeli na pro-nacionog Crnogorca prije godinu ili dvije? Nego sve sami titovci, srbi i čede. :rofl:

:rofl:
Ovo samo odgovara za sebe.... Čovjek od TRIDESET godina govori ovako...
A otcjepljenje smo izglednim napravili MI, 21.05.2006.

Ja naravno nisam nikad izrazio protivljenje ili kritiku u odcjepljenju CG, baš kao niti itko s Phora Hrvatske. Za hvalu nam sada ti i tvoja klika kaljate forum jugoslavenskom viktimologijom. U svakom slučaju, neka nam to posluži za pouku. :bbbat: :deadhorse:
Glupost... Čuli su svi da ni jedan Crnogorac ovdje nema ništa protiv Hrvata i Hrvatske... Zato - miran i uz nogu. :whip:

Zvek_Zivi_Cetinjanin
03-22-2007, 10:02 AM
Boze koji je ovi rvat brav da te bog dobri sacuva hahahahahahahha:rofl: Balavac sa trides ljeta procita tri knjige i sad popijo pamet svijeta hahahah Misim da su njegovi roditelji lelekali kad je Brozota lipsa ka da im je neko ruku okinuo :deadhorse: No imali ista na zemaljsku kuglu da ovizi nadrirvat ne mrzi ,od homosexualaca crnaca jevreja crnogoraca serba slovenaca cetnjaka komunista krava koza kokosaka hahahahahah ,mozete zamislit kad se digne iz aljina pogleda se u ogledalo i pocne da za svoju mizeriju mrzjet cipancijeli svijet to do 12 sati ,a poslije 12 samoga sebe hahahahahahahahahahahah !

Ace Rimmer
03-22-2007, 10:21 AM
mozete zamislit kad se digne iz aljina pogleda se u ogledalo i pocne da za svoju mizeriju mrzjet cipancijeli svijet to do 12 sati ,a poslije 12 samoga sebe hahahahahahahahahahahah !

Kada se tvoji dizu obicno?Digne li se ikoji prije 12, ikada?

skalle
03-22-2007, 10:23 AM
No imali ista na zemaljsku kuglu da ovizi nadrirvat ne mrzi ,od homosexualaca crnaca jevreja crnogoraca serba slovenaca cetnjaka komunista krava koza kokosaka hahahahahah ,mozete zamislit kad se digne iz aljina pogleda se u ogledalo i pocne da za svoju mizeriju mrzjet cipancijeli svijet to do 12 sati ,a poslije 12 samoga sebe hahahahahahahahahahahah !

Hahahaha! :rofl: :rofl: :rofl:

U pravu si! Drugim rijecima,ne zna taj ko mu glavu nosi! :rofl: :rofl: :rofl:

Edzamon
03-22-2007, 11:31 AM
Kada se tvoji dizu obicno?Digne li se ikoji prije 12, ikada?

:rofl: cool stuff...

Zvek_Zivi_Cetinjanin
03-22-2007, 11:37 AM
Eo mu nadri zemljaka intelegentnije ,stvarno su super(turbo) rasa hahahahhahahahaha !
http://www.youtube.com/watch?v=hxsZG_adpBU&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=7P18GCevjjs
http://www.youtube.com/watch?v=IPcwhq3sk-A&mode=related&search=

VAMPIR
03-22-2007, 01:24 PM
No imali ista na zemaljsku kuglu da ovizi nadrirvat ne mrzi ,od homosexualaca crnaca jevreja crnogoraca serba slovenaca cetnjaka komunista krava koza kokosaka ....
Zvek, ne trudi se da napraviš listu. Predugačka je, a uz to se i mijenja u zavisnosti od potrebe... :D:D:rofl:

VAMPIR
03-22-2007, 01:30 PM
Još jednu stvar bih zamolio svoje zemljake: Molim vas da iz revolta prema moderatoru znanom kao Watzy ne ulazite u vrijeđanje naroda iz kojega on potiče. Iskreno mislim da za tim nema potrebe. Uostalom, to je vrlo primitivna stvar kakvom se služi sam predmet ove teme, kao i mnogi drugi SF Vitezovi...makar i protjerani :D:D:D

skalle
03-22-2007, 01:37 PM
Još jednu stvar bih zamolio svoje zemljake: Molim vas da iz revolta prema moderatoru znanom kao Watzy ne ulazite u vrijeđanje naroda iz kojega on potiče.

Daleko od toga.Imam divne prijatelje iz Splita i Dubrovnika koji su ljudi kojima nema mane.Imam redovan kontakt sa njima. Ja nemam nista ni za ni protiv bilo kojeg naroda,rase,boje kozhe,religije...
Nije bitno odakle je Vaci,bitno je sto nema mnogo izmedju ushiju.

Zvek_Zivi_Cetinjanin
03-23-2007, 07:27 AM
Skalle u potpunost potpisujem ! :thanks: Ja zivim sa njima radim druzim se itd itd ,ima ka svudje super(turbo) nadri nesretnika koji (opet ponavljam) za svoje neuspjehe krive narod crni zuti kratki debeli bez ruke noge prsta itd itd ali nijesu nida bog svi isti ! Pozdrav svijema Rvatima dobre volje ! :welcome:

Bartholomew Roberts
03-23-2007, 09:19 AM
Daleko od toga.Imam divne prijatelje iz Splita i Dubrovnika koji su ljudi kojima nema mane.Imam redovan kontakt sa njima. Ja nemam nista ni za ni protiv bilo kojeg naroda,rase,boje kozhe,religije...
Nije bitno odakle je Vaci,bitno je sto nema mnogo izmedju ushiju.

Dobro onda idi živi u Congu ili Zimbabweu a ne Švedskoj pa onda se javi.

skalle
03-23-2007, 09:55 AM
Dobro onda idi živi u Congu ili Zimbabweu a ne Švedskoj pa onda se javi.

? ? ?:confused:???

dimitrije
03-23-2007, 10:30 AM

Zvaci ne samo da si porazavajuca okolnost za citavu planetu nego jos stalno potenciras na svojoj pateticnosti
I sta ti kao nekrofil imas sta kome da kazes o seksualnosti?
Jos se hvalis slikama koji si isprosio poznatim 'rvatskim taktikama,uvlacenjem...konjusarenjem i ponizavanjem...sta mislis da ti je neko dao pravu sliku
Sedi pored kompjutera i dalje siri pateticnost i bednost..rat je zavrsen pre vide od 10 godina samo ti od prosipanja mrznje i ogavnosti po internetu to jos nisi primetio

Watzy
03-23-2007, 03:50 PM
Jos se hvalis slikama koji si isprosio poznatim 'rvatskim taktikama,uvlacenjem...konjusarenjem i ponizavanjem...

Upravo suprotno, ubadanjem srpskog rasnog ponosa isprovocirao sam pojavljivanje romsko-azijskih, pravoslavljem otupljelih fizionomija Stormfronta. :rofl: :rofl: :rofl:

sta mislis da ti je neko dao pravu sliku

Ne da mislim, već znam. Ako je dotični serv lagao zajedničkom švapskom ex-prijatelju, lagao je i meni. ;)

dimitrije
03-23-2007, 07:52 PM
Upravo suprotno, ubadanjem srpskog rasnog ponosa isprovocirao sam pojavljivanje romsko-azijskih, pravoslavljem otupljelih fizionomija Stormfronta. :rofl: :rofl: :rofl:

Pateticno zaista dosledno 'rvata nordijsko-gotskog tipa:rofl: sta ti znas o antropologiji ...sa SF-a si pobegao kao gubitnik btw
Ma koliko prezirao svaki oblik judeo-hriscanstva moram ti reci da je ovaj tvoj najgori i da se upravo od svetih govana pardon stolice najvise zaglupljuje ...vi nosite dva papira kad idete u toalet jedan za vas a drugi saljete u vatikan kao kopiju
Pravoslavlje pogotovo nase je jedini tracak svetlosti koji je u toj sekti zadrzao nesto lepo i ispravno...rodoverno...tu je slobodoumlje dozvoljeno i nema zaglupljivanja,spaljivanje i sl. da ne spominjem

Ne da mislim, već znam. Ako je dotični serv lagao zajedničkom švapskom ex-prijatelju, lagao je i meni. ;)

Pazi poznavajuci tvoju pateticnu i mizernu dusu vrlo moguce da jeste prava slika!
Ko zna koliko si se ulizivao i pretvarao da bi se neko opustio i dao ti je...inace ko god da ti je dao sliku i ti i tvoji siptarski kamaradi mozete samo da mu pljunete pod prozor ili eventualno posaljete e-mail:)

VAMPIR
03-23-2007, 08:17 PM
...sa SF-a si pobegao kao gubitnik btw
:rofl: :rofl: :rofl:
Ma da li je to moguće!?!? :whip: :D:D:D

dimitrije
03-23-2007, 08:26 PM
:rofl: :rofl: :rofl:
Ma da li je to moguće!?!? :whip: :D:D:D
Jeste, jeste,svi su se ismejavali njegovoj mizernoj licnosti...jos je kasnije iz nemoci napravio drugi nalog i sa njega slao slike dece iz Jasenovca ljudima

Zvek_Zivi_Cetinjanin
03-24-2007, 06:48 AM
edited by CERNOBOG: Zvek, prestani praviti provokativne insinuacije. Svaka naredna poruka koja bude sadrzala bili sto slicno, bice obrisana, sto mi nece bit drago, ali ce bit tako.

Ovih dana, Zagreb je 'preplavljen' s 40 000 mladih rimokatolika, od svuda iz svijeta, svih boja i rasa. A ponajviše u oči upadaju - obojeni - to 'vjerničko cvijeće' papske sekte iz Rima! To obojeno, otrovno cvijeće zla koje dovlače Hrvatima - da Hrvate navikavaju na multi-kulti ludnicu i tamnicu. da Hrvate rasno uništavaju, da Hrvate nacionalno ponižavaju! To sve čini ona Crkva, koja veli da je "čuvar" hrvatske "tisućljetne uljudbe"!? Kurva kaže da je svetica naše sudbine! Ne, ne trebate nam! Odlazite, ne trujte nam naciju i rasu! Svoje obojeno 'cvijeće' - smeće - vodite si u Vatikan i tamo PJEVAJTE S NJIMA! Hrvati, Hrvatice! Ovo je samo najava oluje! Vatikan želi u Hrvatsku dovući mnogo crnaca, Indijaca, Pakistanaca, Senegalaca, Nigerijaca...cigana...Hrvatsku pretvoriti u - Afriku! važno da se "obrate" i budu rimokatolici, a na račun propasti hrvatske nacije!

Taize u zagrebu, ma daj! U stvari Vatikan zna, da, na silu družeći mlade, uvlači ih se u stvaranje veze, veze stvaraju brakove, takvi nakazni brakovi stvaraju - obojene bastarde, koji ne pripadaju ni jednoj rasi, i nemaju nacije, e takvi SU VATIKANU I NWO-u POTREBNI, takve se lakše oblikuje i lomi, savija i prepravlja. Veseli vidjeti da se mnogi mladi Hrvati BUDE, u isto vrijeme dok Vatikan i Kaptol 'zagrebački' 'prvostolni' šire tamu... Svi ovi obojeni, su samo ORUĐE u rukama naših neprijatelja - svjetskog židovstva i Vatikana - te jezgre zla na ovom planetu!

Razmislite što će biti s naše Domovine za nekoliko godina? Ako bi po najstrašnijoj od svih nesraća bili utjerani u pedeofilsku EUROPSKU UNIJU (jedno je Europa kao kontinent i kulturološki pojam a drugo je EU - koja je pedero-pedofilska masonska totalitarna sila), ista ta Unija će nam liferovati - obojene, a ne pomoć... tako će njima Unija reći - obojena nesrećo moja, pređi na drugoga - tj. na bidne Slavene - Hrvate. "Evo, obojeni, vidite da vama EU pomaže, primamo vas"! I naravno, da će ih primati... i smještati... na TLU REPUBLIKE HRVATSKE, kao i ostalih malih banana državica koje i trebaju štititi EU velike zemlje od smeća i zaraze. A ako se Hrvati pobune, budu neredi i demonstracije i Hrvati zatraže "MARŠ OBOJENI IZ NAŠE I SAMO NAŠE DOMOVINE"! Onda će "plemenita" Unijska goveda reći - "pa viste Hrvati grozni rasisti i ksenofobi" te će zatražiti hitno slanje "EU batinaša" (policije) da batinaju Hrvate i mlate, i suzavcem uče "demokraciji", a po potrebi i bojevim streljivom u - meso.

Ne treba čekatui da nam rat (rasni) dođe na vrata, treba djelovati već danas, sutra bit će kasno! Ako nam rimokatolička crkva s njenom EU bude uvodila i uvlačila obojene, to znači: Da će oni (kao i u Sjedinjenim Državama, Francuskoj V.Britaniji, Nizozemskoj itd.) silovati naše djevojke(naše sestre, kćeri, majke), ubijati naše ljude, vršiti oružane pljačke i nasilja, paliti automobile u uličnim neredima, pa na koncu, paliti i crkve - onih koji su ih uvukli! NESREĆA SE NAD TEBE NADVIJA DOMOVINO!

Skriveni režiseri ovoga zla za Hrvatsku, nalaze se tu, među nama... i glume "svete ljude". Znate, nikada neprijatelj ništa ne može činiti ako ne pronađe "suradnike" među onima koje napada.Jer veliki svjetski rat koji dolazi, jest - rasni rat. Vaša boja kože - bit će vaša uniforma! Sviđalo se to vama ili ne, prihvatili vi to ili ne! Crnci će vas, na primjer, ubiti, svejedno, je li vi njih volite ili ne, je li ih podržavate ili ne, jer oni ne mogu podnijeti (u svojoj primitivnosti i zavisti) VAŠU BOJU KOŽE, koja označava vašu arijsku PLEMENITOST i rasnu superiornost.

Upravo zbog toga su Židovi, kroz medije, pokrenuli cijelu mašineriju pljuvanja tzv. "zlih rasista" (tu oni podmeću samo i isključivo - bijele ljude??) U isto vrijeme dok su upravo Židovi, najveći rasisti od svih naroda na planetu Zemlja! Upravo zato cionisti žele stvoriti - 'veliki izrael'(koji bi obuhvaćao cijelu Palestinu, Jordan, pola Sirije i cijeli Irak, bez Kurdistana, te dio Egipta - do Nila, kao što dvije plave linije na zastavi Ciona - simboliziraju Eufrat i Nil) koji bi bio samo za njih - višu rasu, zaštićen od ostalog 'životinjskog' (goyskog) svjeta, a iz tog velikog izraela, njihovi bi "mudraci" (vračevi i crnomagijaši) - talmudisti i kabalisti - upravljali čovječanstvom...(iz novog hrama jeruzalemskog - gdje bi zasjeo njihov "mesija" tj. ANTIKRIST!) životinja. A Židovi bi se množili samo među sobom. A sve ostale rase bi bile uništene i ZAKONOM BI BILO ZABRANJENO ženiti se i udavati unutar svoje rase! Tako da se svi ostali ISKVARE... i da im padne nivo inteligencije, na nivo "inteligencije" stoke...

Ah, da ne zaboravim! Uzbibali se neprijatelji, gnjev... oluja je bjesnila protiv pisca ovih redova. Zbog prijašnja dva komentara... Da, da... ubili bi oni... onako "sveti", ubili bi pravednika, Kao što kaže psalmist:"Bezbožnik mrzi Pravednika i škrguće zubima na nj..." I to oluja sa... VRHOVA... teško je drvlje letjelo... da razumije tko čita. To su isti oni, koji su huškali protiv mene, da me ubiju, svih ovih zadnjih 10 i 20/25 godina. Oni koji glume dobrotu, ali ih ždere istina. Nema kakve vrste klevete i podmetanja nisu koristili protiv pisca ovih redova, naprosto čudovišne 'crne legende'. A sve im padne u vodu, osramotili se. Jer mi Hrvati volimo svoju Domovinu! A proklinjemo Rim i Cion!
:rofl: :rofl:

dimitrije
03-24-2007, 12:38 PM
Zvek sta je lose u tome sto 'rvati vole svoju domovinu i ne zele da im se nasele paraziti?

Slavic Enforcer
03-24-2007, 03:19 PM
Ma koliko prezirao svaki oblik judeo-hriscanstva moram ti reci da je ovaj tvoj najgori i da se upravo od svetih govana pardon stolice najvise zaglupljuje ...vi nosite dva papira kad idete u toalet jedan za vas a drugi saljete u vatikan kao kopiju
Pravoslavlje pogotovo nase je jedini tracak svetlosti koji je u toj sekti zadrzao nesto lepo i ispravno...rodoverno...tu je slobodoumlje dozvoljeno i nema zaglupljivanja,spaljivanje i sl. da ne spominjem

Srbin moze samo onaj biti tko je pravoslavac, remember?

Interesantno vidjeti kako jos jedan srpski NS nadje put k pravoslavlju.
Znas, nekako me podsjecate na one zidove koji podupiraju ateizam ako je ateista ne-zidov.

Watzy
03-24-2007, 06:43 PM
edited by CERNOBOG: Listen up; show more dignity. If you have some at all. This is your last chance to do so, or you will be forbiden to write on The Phora Montenegro. Understand???

dimitrije
03-24-2007, 07:23 PM
Istina, nije liberalan kao tvoja keva, što podučava mlađe crnogorke preko interneta, kako postupati s crncima. :naughty:
http://www.mladicg.org/index.php?ac=activity&id_vijesti=49

CETINJANINOVA MATER JE ZAKON NA INTERNETU ! O njoj repa čitav Harlem i pola Bronxa (crna polovica naravno). :negro:

Samo potražite prave stranice i vidjet ćete da TOLERANCIJA montenegrite (zvekove keve) zaista ne poznaje mjere, incheve, brojeve ni granice. :D :hurl:Odkud zapadni evropljanin koristi turski izraz keva!
Sumljiv si hrvaticu izgleda da je sva ova tvoja mrznja samo plod tvoje nacionalne krize i nesigurnosti
Pozdrav od brata Srbina!:welcome:
p.s ovo za majku ti je jako nisko pa cak i za tebe

Watzy
03-24-2007, 07:42 PM
edited by CERNOBOG: Read instructions above.

dimitrije
03-24-2007, 07:46 PM
Nikad neću reći za katolkinju da je keva. ;)

Izraz je adekvatan, keva=ortodoksna squawA sta ako je ateista?
'ajde zvaci ne moras se ispravljati znamo svi koliko su ti drage poturice,tvoje cvece...koje smrdi na loj:rofl:

Pozdrav "sine". :DVazno je da smo nasi:)

Zvek_Zivi_Cetinjanin
03-25-2007, 10:47 AM
edited by CERNOBOG: samo da ''izvadimo'' dvije ''opasne'' rijeci. Kako se moderise na the Phora Hrvatska, to nam je poznato, ali to nece bit slucaj ovdje.

Watzy poceo si da kopas po internetu hahahah ali ispade ti ka vazda prosipljes lazi jerbo drugo ne umijes !
Dalje, moja majka je umrla odavno tako da je nemoguce dovest u kontekstu tvojijeh bljuvotinja !
Dalje i opet svoju nesposobnost krijes iza drugoga naroda hahahahaha :hitler: Poznato je u svijetu da najnesposobniji pojedinci vazda pokusavaju prikrit svoju nemoc i nesposobnost iza paravana grupe nacije naroda itd itd ,ali factum ostaje ti ka jedinka si niko i nista ,jedno nesrecno celjade(ako te tako mozemo nazvat) jad cemer i bijeda i ka takvi ces izumrijet ka dinosaurusi !

PS: Izvadi li ti ovi dijo iz onoga texta na rvacki dijo foruma dje se zalite da vi CRNCUGE oplodise mlade rvatice a ?????
CETINJANINOVA MATER JE ZAKON NA INTERNETU ! O njoj repa čitav Harlem i pola Bronxa (crna polovica naravno).
Hhahahahahahahhahahahahahahahahaaahahahhahahahahah ! Rvoje u nas se zna deseto pokoljenje da je cisto ka suza tako da ti ova teorija moze pasovat samo sa mladijem rvaticama koje dace bog crnci pice li pice hahahhahaha !

Pazite sto je ovizi cuk napisa na njin forum hahahahahhaha :--------------------------------------------------------------------------------

Da je tako nešto moguće, podržao bih zakone koji zabranjuju brak ili prokreaciju sa crncima i srbima.

A kako bih osobno podnjeo da tako nešto doživim u vlastitoj obitelji, ovisi o slučaju:

Da imam kćerku koja hoda sa crncem ili srbinom, najvjerojatnije bih mu zaprijetio, a ukoliko pijetnja ne pomaže - presudio.

Da mi se sin ženi sa crnkinjom, to bi me jako smetalo, premda ni to nije toliko bolno i ponižavajuće sa kao u gornjem slučaju, pa bih najvjerojatnije pregrizao sramotu.

Watsy strah je cudna ljucka ocobina a ??????Jeli se kojicrnjo privuka famelji a hahaha saces ih morat zvat familijom hahahahhahahahah !

Zvek_Zivi_Cetinjanin
04-05-2007, 07:23 AM
--------------------------------------------------------------------------------

Quote watsy:Eto, mislim da bi čak i ciganskom kopiletu zveku, što plagira SF srpčad trebalo biti jasno da Europljani, a pogotovo njegovi predci (masno-govnaste kože) nisu mogli doći iz Danske ili Norveške od razdoblja prije prije 20,000 godina, jer su te zemlje tada izgledala od prilike ovako:

edited by CERNOBOG: Zvek, Watziev post koji si citirao je prijavljen. Molim te ne spuštaj se na nivo hrvatskog moderatora. Odgovorio ti je, pa onda sam izbrisao poruku jer zna da takve stvari na crnogorskoj sekciji ne mogu proći.

Ace Rimmer
04-05-2007, 04:15 PM
Locked... should be a long time ago. http://www.thephora.net/forum/images/icons/icon13.gif