PDA

View Full Version : Fudbal

Zvek_Zivi_Cetinjanin
06-01-2007, 11:07 AM
:suicide: Boze dragi eo gledam Japan vrs Montenegro ,prvo poluvrijeme 2:0 za Japan :deadhorse: :deadhorse: Grdjega fudbala odavno nijesam vidio od naske reprezentacije ! Jednu jedinu loptu krsteno ne povedose :suicide:
,ja mnim e bi bilo koji gimnazijalci iz bilokojega grade Evropskoga dobili ne 11 : 0 ! Misim straota izac sa onijem cutucima u svijet sramota ! A nastrasnije je kad spiker serinja kako je teren predobar pa nama smeta ,pa vlaznos vazduha ,pa zalazak sunca ,pa cijene banana u Avganistan :deadhorse: :hurl:
QQ nama ako su ni onakvi svi fudbalerei bljak pi fuj fuj ! :bitchfight: :surrender: :cokehead:

skalle
06-01-2007, 11:31 AM
Mi moramo bit realni kad je fudbal u pitanju. Od svih reprezentacija bivse YU mi imamo najgoru.

VAMPIR
06-01-2007, 03:55 PM
Mi moramo bit realni kad je fudbal u pitanju. Od svih reprezentacija bivse YU mi imamo najgoru.
Jednakog kvaliteta je kao BiH ili Makedonija. Momcima treba samo vise zajednickih utakmica i treninga.

Defensor Fidei
06-01-2007, 09:38 PM
:rofl: Koji luzeri

Zvek_Zivi_Cetinjanin
06-02-2007, 07:50 AM
EDITED BY CERNOBOG: MOZEMO LI SE DOGOVORIT DA UVRJEDE BILO KOJE VRSTE OD SAD PA NADALJE I UBUDUCE OSTAVIMO VANI

.
.
.Vikao sam da Burzanovićne šutira jedanaesterac

Zoran Filipović je kazao da je sa klupe vikao da Burzanović ne izvodi penal, ali da ga igrači nijesu čuli...
- Burzanović je dao gol protiv Mađarske, ali je staro pravilo da ne izvodi penal igrač nad kojim je napravljen. Skočio sam sa klupe, vikao "ne on", ali me nijesu čuli - kazao je selektor na pres konferenciji.
Ko je trebalo da izvodi penal?
- Bilo ko, samo ne Burzanović.
Filipović je kazao da je crnogorska reprezentacija u prvom poluvremenu imala dosta problema, ali da je u nastavku pokazala da ima kvalitet.
- Bilo je teško kontrolisati utakmicu protiv ekipe koja igra po automatizmu, ekipe u kojoj svi fudbaleri učestvuju u igri, sa i bez lopte. Primili smo iznenada dva gola, kada ni Japanci to nijesu očekivali. Nijesmo zatim imali pravu reakciju, nijesmo uspjeli da napravimo ni kontru ni polukontru, da izvršimo pritisak na njihovu defanzivnu liniju. Drugo poluvrijeme bilo je potpuno drugačije. Rekao sam igračima da budu slobodniji, da se ne plaše i da rizikuju. To su i uradili. Držali smo loptu, napravili nekoliko akcija, a da smo dali gol u posljednjih 15 minuta sigurno bismo bili još žustriji i agresivniji. Mislim, međutim, da nijesmo razočarali ljubitelje fudala ovdje i u našoj zemlji. Ovakve utakmice su nam neophodne kako bismo stvorili jak tim - kazao je Filipović.

Zvek_Zivi_Cetinjanin
06-02-2007, 08:03 AM
Greške su normalne važna su okupljanja

Podgorica - Povrijeđeni kapiten reprezentacije Crne Gore Mirko Vučinić, za "Vijesti" komentariše utakmicu koju su izabranici Zorana Filipovića odigrali protiv Japana.
- Dug put koji su igrači prešli i vremenska razlika mnogo su uticali na igru, posebno u prvom poluvremenu. U nastavku krenuli su agresivnije, a nakon ulaska Srđana Radonjića bili i mnogo opasniji. Da je Igor Burzanović realizovao jedanaesterac, napravili bismo još veći pritisak na gol domaćina i možda stigli do neriješenog rezultata - kazao je Vučinić.
As Rome ističe da se u obzir mora uzeti da za selekciju Japana utakmice na Kirin kupu služe kao pripreme za prvenstvo Azije, a da je naša reprezentacija odigrala jednu utakmicu i imala nekoliko treninga.
- Zbog toga su i normalne greške koje su pravili naši igrači. Treba da prođe još okupljanja i utakmica kako bi se sve linije uigrale. Nama rezultat nije u prvom planu, važno je da se što češće okupljamo kako bi spremni dočekali kvalifikacione utakmice za Svjetsko prvenstvo - kazao je Vučinić.

Boze sila mlati ovi majstor hahahahahhhaha:bbbat: reko ja dobro "Zlome qrcu i runja smeta" ,tipicni "MI" ja se iskreno nadam da cemo jednom za vazda promijenit razmisljanje i prilaz sportu ! Gledam samo primjer Zlatana Ibrahimovica koji je vise srecan no sto pameti ima :confused: a takvije ka on ima u Swecku na iljade samo sto nijesu imali srecu da ih neko primijeti ! Ali cim se dodje do "LOVE" pocinje stara boljka balkanska ! Sarene carape ,zvakaca guma kad se intonuje himna Swecka svadja sa trenerima qurcenje ,trazenje povecanja plate itd itd ! Misim samo uporedite naske "doktore" sportiste i strane .......NEBO I ZEMLJA !!!!!!