PDA

View Full Version : Vaterpolo: CG-Srbija

VAMPIR
07-06-2007, 07:32 PM
Kunem se svim što imam da u životu nijsam vidio veću krađu sudija! Grk, ciganin, u Novom Sadu je morao pokrasti CG reprezentaciju da trijumf ne bi bio jako veliki... Morao je (24 puta igrač više za srbe prema 8 za nas!!!!) stvari dovesti do 7:7 na kraju... Da ne spominjemo najmanje tri čista peterca koja nisu suđena ni kao isključenje!!! Razbijen nos Zlokoviću, tri puta Janović Nikola bez kapice ispred srpskog gola i najmanje deset puta čisto isključenje...
Srpski spiker (RTS2) je sam rekao da ga ovo suđenje podsjeća na ovogodišnju utakmicu Jadran HN-Posilipo, gdje su Novljani strahovito pokradeni... Ako ovo nije i gore, po njegovim riječima...
Sramota!!!

Ali nema veze, Olimpijada se ne iga u Novom Sadu... Vidimo se u Pekingu!!!

Ace Rimmer
07-06-2007, 07:48 PM
Pratio sam rezultat na txt , kod +2 za Crnogorce prebacim, racunam gotova stvar.

VAMPIR
07-06-2007, 08:31 PM
Pratio sam rezultat na txt , kod +2 za Crnogorce prebacim, racunam gotova stvar.
Gotova stvar, kako ne! Moro je grk da odradi posa, pošto smo mu juče njegove jebali u bazenu...
Stvarno nisam nikad do sad vidio da dva igrača završe utakmicu početkom druge četvrtine... Da se poništi čist gol i pri tom svira isključenje Borisu Zlokoviću koji je od najbližeg igrača Srbije (Gocića) bio udaljen metar ipo! Navodno - udarac nogom...
Što nije mog'o mrtvi Šapić, mog'o je Grk...

Edzamon
07-06-2007, 10:13 PM
Gotova stvar, kako ne! Moro je grk da odradi posa, pošto smo mu juče njegove jebali u bazenu...
Stvarno nisam nikad do sad vidio da dva igrača završe utakmicu početkom druge četvrtine... Da se poništi čist gol i pri tom svira isključenje Borisu Zlokoviću koji je od najbližeg igrača Srbije (Gocića) bio udaljen metar ipo! Navodno - udarac nogom...
Što nije mog'o mrtvi Šapić, mog'o je Grk...

Ma ne stvarno ono nema smilsla.... znas li kako sam ispizdio!!! :mad: :mad: :mad:

VAMPIR
07-06-2007, 11:04 PM
Ma ne stvarno ono nema smilsla.... znas li kako sam ispizdio!!! :mad: :mad: :mad:
Znam... A vidiš li ti moje jebene postove... Na jednom drugom forumu vidim srbi seru koliko iđe stignu... Niko da ljdski kaže da je utakmica pokradena, ali neka... Mađarska je prestara, Srbija je prestara ekipa, Hrvatska je stara dosta, Italija i da je mlada, uprkos ovom porazu od njih nije nam ni do muda, tako da je olimpijada NAŠA!!!!!!!!:viking:
Sjećam se utakmice protiv Hrvatske (njihova zadnja provjera pred prvenstvo koje su osvojili skoro) u punom sastavu, a mi bez Peđe Jokića i Borisa Zlokovića, dva najbolja igrača, pa smo u prejakoj utakmici vodili 8:5 i onda je Porobić izveo sve iskusne... Ali oni bar ne kradu utakmice, a Rato Rudić je jedan od največih autoriteta u svjetskom vaterpolu...
A kako ću se sjutra ''izrikat'' po golu...:)

Slavic Enforcer
07-06-2007, 11:20 PM
Gadno. :mad:

Ne pratim taj sport ali cuo sam da je Crna Gora jako dobra u njemu. :cool:

Pozdrav!

VAMPIR
07-06-2007, 11:31 PM
You must spread some Reputation around before giving it to Boro Kash again:( jeb'ga buraz... Nestalo nam reputacija...;)

Ne da smo dobri, nego smo već sad među tri, a s obzirom da nam je prosjek godina (sa Veljkom Uskokovićem koji ima 37 :) ) između 23 i 24 god...
Dakle, za godinu dvije, supersila No. 1 !!!:viking:

Zrinski
07-07-2007, 02:39 PM
Vaterpolo je uvijek bio sport u kojem suci mogu mijenjati igru kako im pase. To mu je i jedini minus, ali onako ogromni.