PDA

View Full Version : Bradata beba

VAMPIR
07-11-2007, 08:44 PM
Stotine ljudi počelo je da stiže u jedan gradić na indonežanskom ostrvu Celebes kako bi vidjeli mušku bebu rođenu s dugom bradom.

- Ljudi žele da sopstvenim očima vide tu zaista neobičnu bebu rođenu sa sivom bradom dugom tri santimetra - rekao je Longki Djangola, šef okruga Parigi Moutong na Celebesu.

- Više stotina ljudi stiglo je do kuće u kojoj žvi beba i traže da je vide - dodao je on.

Dnevnik Džakarta Post objavio je fotografiju novorođenčeta po imenu Rasja sa gustom kosom i bradom.

- Nadam se da je to neki znak i da će moj sin, kada odraste, početi da pokazuje neke talente - rekla je šesnaestogodišnja majka.

http://www.cafemontenegro.cg.yu/index.phtml?akcija=vijest&id=23420

VAMPIR
07-11-2007, 08:47 PM
HA!!! Što ćete sad!!! Na svijet su počeli stizat četnici ''full package right now'', bez grace perioda i obuke da se bude beli ratnik...:D:D:D
Najbali ste ustaše! :D:rofl:

- Nadam se da je to neki znak i da će moj sin, kada odraste, početi da pokazuje neke talente - rekla je šesnaestogodišnja majka.
'Oće, snajka, itekako! :D Daj malom šljivu pa da vidiš masakr po komšiluku!!!
SRBIJA DO TOKIJA (PREKO MILVOKIJA)!!!!:rofl:

Jebivjetar
07-11-2007, 08:48 PM
Indonežani su očito Srbi, pravi četnici.

88/CCCC

EDIT
Pretekao me u pisanju. :D

Rogerius Josephus Boscovich
07-11-2007, 08:49 PM
Evo jš jedan dokaz da su svi "svetski" narodi potekli od srba.

:rofl:

slobodagovora
07-11-2007, 09:11 PM
HA!!! Što ćete sad!!! Na svijet su počeli stizat četnici ''full package right now'', bez grace perioda i obuke da se bude beli ratnik...:D:D:D
Najbali ste ustaše! :D:rofl:

dakle došao je i taj dan :eek:
ne preostaje nam ništa drugo osim :surrender:

Bartholomew Roberts
07-12-2007, 11:14 AM
Evo jš jedan dokaz da su svi "svetski" narodi potekli od srba.

:rofl:

haha pa vasceli svet bre je srpski i svi su to srbi samo sto nece da priznaju (oni koji znaju) ili neznaju zbog urote vatikansko-masonske-zogovske zavere :deadhorse: