View Full Version : Saborski "kafić"
Ace Rimmer
07-12-2007, 02:22 PM
Saborski zastupnici popili 2.500 litara piva
Tijekom 2006. popijeno je 2.500 litara piva, 450 litara vina i 50-ak litara žestokih pića.
U saborskom kafiću i restoranu tijekom 2006. popijeno je 2.500 litara piva, 450 litara vina i 50-ak litara žestokih pića.
Te je podatke danas iznio predsjednik Sabora Vladimir Šeks, pozivajući se na izvješće saborskog kafića i restorana.
"Toliko se popilo kroz cijelu 2006", dodao je.
Šeks je time odgovorio IDS-ovcu Damiru Kajinu, koji se žalio da se u Saboru radi do kasno u noć "a onda novine svašta pišu".
Dio medija je, naime, nedavno pisao da zastupnici ispijaju alkohol tijekom sjednica, a Kajina je kamera uhvatila kako spava u saborskoj klupi u kasnoj noćnoj raspravi o povjerenju Vladi.
javno.com (http://www.javno.com/hr/hrvatska/clanak.php?id=61406)
slobodagovora
07-12-2007, 02:28 PM
zora rudi
dan se bijeli
mortus pijan
sabor cijeli
sve pijano
drogirano
zasjedamo
raspravljamo
Jebivjetar
07-12-2007, 02:29 PM
Pola toga je pocugao Šeks.
Slavic Enforcer
07-12-2007, 02:40 PM
Sta bih dao da dobijem mjesto u Saboru... barem za par godina.
Ti prodani pseudo-zastupnici naroda skoro nista ne rade a puni su para.
Sivi_Sokol
07-12-2007, 02:52 PM
Sta bih dao da dobijem mjesto u Saboru... barem za par godina.
Ti prodani pseudo-zastupnici naroda skoro nista ne rade a puni su para.
Sa takvim načinom razmišljanja bi mogao vrlo brzo završit u Saboru. :)
Guard
07-12-2007, 03:06 PM
Pola toga je pocugao Šeks.
To sam baš i ja pomislio. Živo me zanima koliko bi toga na njega otpalo kada bi se radila neka statistika.:rofl: :rofl: :rofl:
Slavic Enforcer
07-12-2007, 03:18 PM
Sa takvim načinom razmišljanja bi mogao vrlo brzo završit u Saboru. :)
Nazalost nemam talent za laganje. :(
Jebivjetar
07-12-2007, 03:45 PM
Nema veze. Ima zastupnika koji u svom mandatu niti jednom ne beknu.
Slavic Enforcer
07-12-2007, 03:54 PM
Nema veze. Ima zastupnika koji u svom mandatu niti jednom ne beknu.
Hmmm... mozda cu pristupiti jednoj stranki.
Moram razmisliti kojoj.
Sivi_Sokol
07-12-2007, 03:56 PM
Hmmm... mozda cu pristupiti jednoj stranki.
Moram si jos predomisliti kojoj.
Svejedno, sve su ti iste! Za sve se istovremeno zalažu i protive! Kako nitko ne bi ostao uskraćen.
Zrinski
07-12-2007, 06:45 PM
Jel to dobijaju besplatno tamo? Drugima rijecima jel i to na nasu grbacu?
Ace Rimmer
07-14-2007, 05:32 PM
Jel to dobijaju besplatno tamo? Drugima rijecima jel i to na nasu grbacu?
To i mene zanima, mislim da ima cijene al su banalne, kao u studentskoj menzi nesto, al nisam siguran.
Sivi_Sokol
07-14-2007, 05:37 PM
To i mene zanima, mislim da ima cijene al su banalne, kao u studentskoj menzi nesto, al nisam siguran.
Da, kako bi im se olakšao život (više novaca mogu spičkat na kurve) dok se ovako jadni žrtvuju za Domovinu.
slobodagovora
07-14-2007, 08:43 PM
jednom je bilo nešto na tv ili u tisku da je izgleda pivo tamo kao u trgovini, a za hranu se zna da je skoro besplatna
slobodagovora
07-15-2007, 07:02 PM
Damir Kajin se osvrnuo i na dio članka u kojem 24 sata navode cjenik pića u saborskom kafiću gdje se pola litre piva može kupiti po cijeni od 6 kuna, dva i pol decilitra crnog vina po cijeni od deset kuna, te žestoka alkoholna pića "jagermeister" i "pelinkovac" po cijeni od 20 kuna za pola decilitra.
Naime, usporedivši cijene navedene u članku i cijene istih pića u boljim "oštarijama" u Buzetu, zaključio je kako su saborske cijene možda "niže" u odnosu na cijene pića u pojedinim ugostiteljskim objektima u Zagrebu, no dodaje kako su iste malo prenapuhane kada se usporede s prosječnim ugostiteljskim objektima u Hrvatskoj.
http://www.index.hr/vijesti/clanak.aspx?id=352220
evo još nešto vezano za sabor
Kovačevićevi stavovi o homoseksualnoj zajedici poznati su još otprije, pa ni ovoga puta nije propustio da "šetnju prvog homoseksualnog para po hodnicima Hrvatskog sabora" prokomentira riječima:
"Nevjerojatno! Sve je moguće! Ovdje bi vjerojatno dobili veliku podršku jer i ovdje ima 'topdžija pasivaca' koji ga radije primaju nego daju", rekao je bivši zastupnik Kovačević.
http://vecernji-list.hr/newsroom/news/croatia/1250994/index.do
vBulletin, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.