View Full Version : Gdje je pravda?
CantRepeat
03-08-2006, 03:20 PM
Prije svega pozdrav forumasi Zvaci i Gromovnik :rofl: !
Postoji jedan slucaj sudskog fjaska a mislim da bi clanovi ovog foruma to mogli znati pogotovo Gromovnik (sreli smo se odprije na skadi i stormfrontu)
Zanimam me onaj slucaj o one dvije djevojcice od 16 godina u Makarskoj koje je pregazio momak od 17 godina u novom BMW-u.
Jedno se je vrijeme raspravljalo o tome na sva zvona i citava Hrvatska je znala o tome, bilo je na vjestima, bilo je po novinama... ali odjednom je sve usutkano.
Mogao bih napisati nesto sto znam, ali mislim da je Gromovnik pravi covjek da govori o tome.
Bas bih volio prodiskutirat o tome.
Eto hvala!
Ace Rimmer
03-08-2006, 09:20 PM
Koliko znam služi kaznu i odbijeno mu je pomilovanje.
Bartholomew Roberts
03-09-2006, 08:47 AM
Primetio sam da takvi slucajeva ima sve vise kod vas pa pitam se zasto? Sto je s mladezim tamo pa da se tako ponasaju na cestama?
Ace Rimmer
03-09-2006, 10:09 AM
Previše je kretena i seljačina, dobro ili loše auto nebitno, bogat tata ili prosječan nebitno.
Podloga je ista, glasna muzika, obično srpski folk, frizura ,
odjeća-rekao bih da su prepoznatljivo uniformirani, brza i neodmjerena vožnja...itd.
I sve skupa nema veze s alkoholom ni dobom dana.
Odgoj? kompleksi? mentalitet?
Ne znam , ne pitaj me.
Znam samo da ovaj slučaj iz ovog threada gdje su curice ostale izmasakrirane
i neprepoznatljive roditeljima ništa nije promijenio.
Nitko se nije opametio, ni ministarstvo, ni seljačine koji to rade.
Nema tu pameti.
Slavic Enforcer
03-09-2006, 12:24 PM
Ja vec pomislio da je jedan od spomenutih forumasa taj BMW-vozac. :rolleyes:
(Procitajte prvi posting, stvarno nekako tako zvuci)
CantRepeat
03-09-2006, 06:35 PM
Ja vec pomislio da je jedan od spomenutih forumasa taj BMW-vozac. :rolleyes:
(Procitajte prvi posting, stvarno nekako tako zvuci)
Ne, nije forumas:confused: :rofl:
Ja znam ovo da je to bilo nekako ovako:
Bogati tata je kupio sinu novog novcatog BMW-a i dao mu kljuceve. Sin se je vozikao i cinio se "faca".
Policija ga je zaustavljala i gledala mu kroz prste jer ima bogatog i utjecajnog tatu. Onda se jedne veceri dogodilo....
Na djelu ceste kroz naseljeno mjesto gdje je ogranicenje 50 km/s on je bez vozacke i pijan pri brzini vecoj od 90 km/s udario iUBIO dvije cure koje su taman tada prelazile pjesacki prijelaz, pri cemu su od siline udarca jednoj od njih otkinute obije noge.
Nikakvo cudo, kako kaze Gromovnik, jer je oko nas i previse seljacina koji misle da su na svjetu sve, sto na kraju tako i ispada.
Nakon UBOJSTVA, jer ja ovo drukcije ne mogu nazvat....bilo je nekako ovako....
Ovaj je malac zavrsio na sudu pod optuzbom za dvostruko ubojstvo, sto je vise nego ocito. Medutim, po mojim nagadanjima, bogati tata je dosao do sudca koji je sudio ovaj slucaj i malo ga "podmazao" da bude blazi prema njegovom voljenom sinu ubojici, sto se i na kraju dogodilo, jer ova mi je presuda bila nepojmljiva...
Gospodin sudac je donio presudu ga ubojica moze nastavit skolovanje u Svicarskoj te nakon zavrsetka skolovanja vratit se u Hrvatsku u zatvor :rofl: :rofl: :rofl:
U ovom trenutku Hrvatska saznaje za ovaj slucaj i sve dospjeva u javnost, presuda se ponistava i krece novi proces..... i od tada, makar ja, neznam nista vise o tome :mad:
dimitrije
03-09-2006, 09:14 PM
Tako je u celom svetu a ne samo u Hrvatskoj,nazalost ti tatini sinovi mogu,mogli su i moci ce uvek tako da se ponasaju
verovatno ce sacekati da se malo stvari smire pa ce ga izvuci:mad:
vBulletin, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.