View Full Version : U vidu gospodarskog razvoja, u kojem dalmatinskom gradu bi najviše voljeli živjeti
Niccolo and Donkey
10-19-2009, 10:50 AM
Glasaj te......
SD anketa i rezultati (http://slobodnadalmacija.hr/Dalmacija/Rezultatianketa/tabid/169/Default.aspx)
Niccolo and Donkey
10-19-2009, 11:02 AM
Zadar vodi Split, a Knin nekako je ispred Metkovica......
Sjecam se ja dobro prvi put kad sam bio u Domovinu (1986) i tada je Dugopolje bilo pustinje......od tada se puno prominilo.....
Niccolo and Donkey
10-19-2009, 11:09 AM
Odgovora:
Sinj je zakon, sve ostalo je kompromis.
Tamo gdje i živim, u Splitu! Drugi mu nisu ni do koljena, a to će i vrijeme pokazati. Citirati ću vam jednog francuskog gospodina koji je rekao; Dubrovnik je urbana čipka, a Split šaka života. Upravo to, Dubrovnik je ludilo (dosadno, ako ćeš ostati više od dva tri dana) tri mjeseca, a ostatak godine ništa. više ima u ožujku turista na Rivi nedo na Stradunu i Kalelargi skupa. Osim toga na lokalnim izborima građani su se izborili za nove face na političkoj sceni i zaustavili međustranačku trgovini i rasipništvo naših novaca, a ex_ovci neka stenju! Nima S................
Toronto
U Sinju. Briga me za gospodarski razvoj. Žena i ja rođeni smo u velikim gradovima. Radimo rijetke i dobro plaćene poslove. U Sinju i okolici ima svega, rijeka, zelenih livada, netaknute prirode, konja, prostora za djecu, izlete, dobra gastro ponuda... Ali to je na žalost samo san....
samo da nije DUGOPOLJE..bizi, bizi prefrigani vlaji..
knin bez glupih hercegovaca
A di je Trogir? Koji razvoj? Zaduzivanje drzave kako bi privatnici gradili trg. centre? Gradnja privrednih objekata je razvoj. Ovako ce svi bankrotirati i mi cemo morati vracati dugove dok ce oni muda ladit skupa sa Sanaderom
U PIZDI MATERINOJ! TAMO DAI NEBI VIDIO HDZ ČUNKE I PRIMITIVNE OPANČARE KOJI ZAVIJAJU KO VUKOVI NA TOMPSONA KO LUKA PODRUK . JEBEM IM MATER U PIČKU RASPUKLU.KAKVI GOSPODARSKI RAZVOJ? VIDIM JEDINO PLJAČKU! NEKA CRKNU LOPOVI IZ HDZ-A PA NEKA SE PEKU U PAKLU SKUPA SA KRIVOUSTIM JNA GENERALOM I BRATIJOM ! NEKA PUŠE KITU DRUGU TITU!
Splitu , ovo su sve ostalo sela .
Rogerius Josephus Boscovich
10-19-2009, 11:24 AM
Razmisljao sam izmedju Splita i Dubrovnika, no sami Dubrovcani nisu pretjerano zadovoljni sa razvitkom Dubrovnika, barem po onome sto sam cuo.
Za Zadar kazu da se odlicno razvija, ima hrpu stvari koje se grade, ali mislim da bi mi Split najvise pasao.
Jedino, koliko cujem, u Splitu su cajke prilicno popularne, dok u Zadru to nije ni priblizno popularno ko drugdje u Hrvatskoj. To bi mi bio jedini minus, posto cajke organski ne podnosim. :hitler:
vBulletin, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.