PDA

View Full Version : Jos jedna Hrvatska superiornost!

CantRepeat
03-29-2006, 12:37 PM
Prije nego sto napisem u cemu to, kako itd. postavit cu vam jedno pitanje.

Sta povezuje 10 000 ljudi a medu njima Hrvate, Slovence, Srbe, Makedonce, Bosance, Crnogorce, a sta medu njima povezuje djete od 10 godina, srednjoskolku koja pohada gimnaziju, studenta elektrotehnike, trudnicu koja ceka bebu, vojnika koji boluje od PTSP-a, policajca unutrasnje kontrole i bivseg clana poznate rock grupe?

Na prvi pogled nakon sto procitate cini vam se ama bas nista, ali nije tako.

Hrvati su od ostalih nacija ex-yu pokazali da su napredniji u znanosti, sportu, nacinu ratovanja i u ostalim drustvenim sferama. Skeptici i oni koji se ne slazu s tim reci ce da to nije istina i pocet ce nabrajat i ovo i ono, davat i ove i one argumente tko je bolji itd. itd. ipak kad se govori o ratu, politici govori se o nekim proslim vremenima o kojima mi nismo ni bili svjedoci (npr. drugi svjetski rat), ali ja ovdje govorim o sadasnjosti o sada, o ovom upravo trenutku.

Na internetu vam postoji igra koja se zove Ogame i koju mozu svi igrati bez obzira kakvo imaju racunalo i kakav imaju pristup na internet, jer igra je takva da ako mozete otvoriti ovaj forum mozete i to igrat, a namjenjena je samo prostoru bivse jugoslavije (postoji i njemacka verzija).

Objasnit cu vam osnovne principe na kojim je igra temeljna.
Igra je real time strategija, znaci, u stvarnom vremenu i odvija se u virtualnom svemiru gdje imas razgradivat svoje planete, pravit flotu, pljackat druge i sklapat saveze.
U pocetku igre imas 1 planet, kasnije ih mozes kolonizirat jos 8, znaci maksimalno mozes imat 9 planeta. Svemir je podjeljen na galaksije, a galaksije na solarne sisteme. Ima 9 galaksija, svaki ima 499 solarnih sistema, a svaki solarni sistem ima 15 planeta. Da biste poslali svoju flotu iz npr. trece galaksije u cetvrtu treba vam 2-3 dana, to su u stvarnosti dva dana, isto je s istrazivanjem, meni se je najduze nesto istrazivalo 9 dana.
Postoji na desetke taktika, napredovanja, razvijanja a najbolji su u tome naravno Hrvati.

Medu najboljih 100 ljudi, 50% je hrvata. Prvi je na ljestvici Hrvat, pa je Bosanac, pa opet Hrvat.

Posto igru igra toliki broj ljudi svih narodnosti, godina i zanimanja to postavlja dobre temelje za statisticku osnovu s kojim mogu slobodno potvrdit da na Ogame-u Hrvati imaju dominaciju sto jos jednom dokazuje da su hrvati od ostalih naroda ex-yu superiorniji.

Ja sam trenutno 281 na ljestvici :p

E, evo vam i link ako se mozda zelite okusat:

http://www.ogame.com.hr/

Pablo Escobar
03-29-2006, 01:18 PM
Hah... igrao sam tu igru. Interesantna je, ali ima jednostavna pravila.
Što više vremena provedeš uz igru, bićeš uspešniji. Dok sam igrao, bio sam u top 100. sa nekim Hrvatima u savezu ( koji je bio prvi na listi )

Elem, odustao sam kada sam video koliko igra zahteva puno vremena,
a nikakva posebna strategija ili umešnost nije primarna.

Izgleda da Hrvati imaju puno vremena za igranje ovakvih online igara,
dok im razni Šiptari šetaju devojke. :D

Waurms
03-29-2006, 06:34 PM
Izgleda da Hrvati imaju puno vremena za igranje ovakvih online igara,
dok im razni Šiptari šetaju devojke. :D
Pa nije baš tako da Hrvatima razni Šiptari(ali i ostali)šetaju devojke.
Prije će da vama srbima,imali ili ne imali puno vremena za igranje,razni Kinezi šetaju(i ne samo šetaju)devojke.

Pablo Escobar
03-29-2006, 06:43 PM
Pa nije baš tako da Hrvatima razni Šiptari(ali i ostali)šetaju devojke.
Prije će da vama srbima,imali ili ne imali puno vremena za igranje,razni Kinezi šetaju(i ne samo šetaju)devojke.

Ti, Gromovnik, Zvaci i Zrinski možete da se javite u ovaj topic tek kad budete izgubili nevinost :222:

Zrinski
03-29-2006, 06:45 PM
Ti, Gromovnik, Zvaci i Zrinski možete da se javite u ovaj topic tek kad budete izgubili nevinost :222:

:rofl: Pravi se javio.... :p

Jebivjetar
03-29-2006, 06:46 PM
Igrao sam Ogame par tjedana. Bilo je zanimljivo u početku kad mi je frend koji je dulje to igrao poslao gomilu resursa pa sam sve brzo gradio. Kasnije mi je dopizdila igra.

Ace Rimmer
03-29-2006, 07:29 PM

Bas , covjek koji ima najvise postova na svakom forumu na kojem se nadje,
te najveci prosjek broja postova po danu :p

Waurms
03-29-2006, 07:33 PM
Šefe,gdje je moj post?

Waurms

nečeš mater psovat nikome, smatraj se upozorenim.

-Grom

Waurms
03-29-2006, 07:52 PM
Šefe,gdje je moj post?

Waurms

nečeš mater psovat nikome, smatraj se upozorenim.

-Grom
Dobro,dobro.Smatram se upozorenim.Samo sam se šalio.Dobre šale nikad dosta.Ali, neću više.

Waurms

Ace Rimmer
03-29-2006, 08:34 PM
Svaka šala i sprdačina je dobrodošla povremeno,
ali samo u manje ozbiljnim threadovima i naravno, bez spominjanja majki.

Waurms
03-29-2006, 08:38 PM
Svaka šala i sprdačina je dobrodošla povremeno,
ali samo u manje ozbiljnim threadovima i naravno, bez spominjanja majki.
Morao sam mu odgovoriti.Znaš kakav je.Svakom soli pamet,provocira.Pa,i tebi je jednom nešto slično...

Waurms

Ace Rimmer
03-29-2006, 08:44 PM
Pa,i tebi je jednom nešto slično...

Milijun puta, al nećemo majke ubuduće ok?

Ako si Germanski Arijevac onda se tako i ponašaj , časno kako i dolikuje jednome ;)

Waurms
03-29-2006, 08:59 PM
Milijun puta, al nećemo majke ubuduće ok?

Ako si Germanski Arijevac onda se tako i ponašaj , časno kako i dolikuje jednome ;)
Tako je,tako je.Ali,moraš priznati dobro sam mu odgovorio.

Waurms

CantRepeat
03-29-2006, 09:17 PM
Tako je,tako je.Ali,moraš priznati dobro sam mu odgovorio.

Waurms

A ti se moras na kraju svakog svog posta potpisivat. Ne moras to radit.
Mi znamo da si to ti i necemo ti reci tajnu kako to znamo.:hump:

Waurms
03-30-2006, 08:24 AM
A ti se moras na kraju svakog svog posta potpisivat. Ne moras to radit.
Mi znamo da si to ti i necemo ti reci tajnu kako to znamo.:hump:
Znam da ne moram,ali eto...Ako ti smeta neću više.Molim te otkrij mi tu tajnu,jako sam znatiželjan.

Neću se potpisati.

Pablo Escobar
03-30-2006, 08:36 AM
Igrao sam Ogame par tjedana. Bilo je zanimljivo u početku kad mi je frend koji je dulje to igrao poslao gomilu resursa pa sam sve brzo gradio. Kasnije mi je dopizdila igra.

Ja sam u dva navrata pocinjao igru, kad bih stigao do nekih 10.000 poena,
tu bi vec postalo zamorno. Lako se nauče svi trikovi, sve strategije, posle je samo pitanje koliko si vremena spreman da uložiš.

U medjuvremenu sam našao nešto daleko bolje :D

Igra se zove SOLDAT, skinite klijent fajl od 11mb na www.soldat.pl
U pitanju je nešto kao 2D counter strike. Čovečuljci sa kalašima, desert eagle i motornim testerama se jure po lavirintima:

http://www.oyuncu.com/soldat/screenshot/ss2.jpg

Zrinski
03-30-2006, 11:04 AM

A sjetimo se i njegovih narcisoidnih slika. :rofl:

Pablo Escobar
03-30-2006, 11:43 AM
Ajde ne serite, nego dodjite na SOLDAT da vas upucam :D

Jebivjetar
03-30-2006, 01:18 PM
Igra se zove SOLDAT, skinite klijent fajl od 11mb na www.soldat.pl
U pitanju je nešto kao 2D counter strike. Čovečuljci sa kalašima, desert eagle i motornim testerama se jure po lavirintima:
Igrao sam Soldat pred godinu dvije, samo ne prek neta nego protiv botova. Odlična igra za ubiti dosadu.

Pablo Escobar
03-30-2006, 01:20 PM
Odlicna je preko neta, veoma dinamicna i zabavna. Jedino zajebavaju serveri.
Hajde downloadujte klijent program, pa da udarimo poneku partiju.

Uglavnom se skupimo oko 22h.

Zrinski
03-30-2006, 03:23 PM
Ja mrzim te igre preko neta....probao sam igrati i OGame prije par nekog vremena i odustao...jebes to...dosadno.